Modellen gezocht voor diverse behandelingen!

Om mijn techniek te verbeteren ben ik vaak op zoek naar modellen om gratis of tegen verlaagd tarief een behandeling op te oefenen. Ben jij diegene die ik zoek? Stuur dan snel een mail naar colore.schoonaarde@gmail.com met daarin de gegeven en de gevraagde informatie afhankelijk van de behandeling.

 

Je komt in aanmerking als:

- je ouder bent dan 18 jaar

- je je kan vrijmaken gedurende de volledige lengte van de behandeling

- beschikt over eigen vervoer - ik kom niet op verplaatsing

- je geen perfect resultaat verwacht, dit is nl. om te oefenen.


Voor de volgende behandelingen zoek ik modellen:

1. BIAB - behandeling 

 

Je komt in aanmerking als je:

- 18 jaar of ouder bent.

- een natuurlijke nagelplaat (geen gelnagels) hebt

- GEEN nagelbijter bent

- mooie lengte van 2-3mm (natuurlijke lengte van de nagel)

- je kan vrijmaken gedurende de 2h a 2h30 durende behandeling én de opvolgbehandelingen.

- je ook beschikbaar bent voor de bijwerking 3 weken later, en 6 weken later (datums wordt afgesproken bij 1e bezoek) waarbij jou terug aan het verlaagde tarief een set zal aangeboden worden.

 

Locatie: schoonaarde

 

PRIJS: €45 voor 3 behandelingen . (normale kostprijs van deze 3 behandeling: €125)

 

Wat mag je verwachten? Zoals op de foto zal de nagelplaat verstevigd worden met en natuurlijk ogende gel. Het resultaat is een mooi verzorgde look met oog voor perfectie.

 

OPGELET: Ik ben op zoek naar betrouwbare dames die de 3 afspraken respecteren en nakomen. Ik vraag dan ook de 2 opvolgbehandelingen OP VOORHAND TE BETALEN bij de 1e afspraak en voor aanvang van de behandeling. Dit wil zeggen dat je bij de eerste behandeling €45 betaald voor 3 afspraken.

Geen betaling = geen start van de behandeling.

 

Je hebt geen inspraak in vorm en kleur tijdens de eerste afspraak en de eerste bijwerking. Enkel in de laatste sessie kan je een kleur uit het gamma kiezen.

 

INTERESSE? : mail je naam, adres en telefoonnummer naar colore.schoonaarde@gmail.com met een foto van je nagels. Ik neem snel contact met jou op om een eventuele 1e afspraak in te plannen.